Skip to content

Wie ben ik?

Ik denk dat ik een creatieve, sociale,"iet" wat eigenwijze vrouw ben met veel idealen. Ik ben nooit het type geweest die voor de gebaande paden heeft gekozen. En dat is ok, daar ik hier door veel heb gezien en geleerd.

Zeist is mijn geboorte plaats, maar was hier niet heel veel te vinden. Ik heb veel gereisd. Ben in de tijd getouwd met Brad McKendrick, een muzikant uit Amerika. Die helaas niet meer op deze wereld is, maar zeker in mijn hart en in die van vele met mij.

Ik vond altijd dat er te weinig uren in een dag zaten om alles wat ik wilde doen te doen; schilderen; mijn beesten; het restaureren van oldtimers (Volvo 142 en later mijn geliefde Amazone combi); mijn werk als ambulant medewerker in de verslavingszorg.

Opleidingen; Kunstzinnige therapie; HBO MWD; Post HBO Autisme en ik ben nu nog bezig met een opleiding als Fytotherapeut.

Samen komen met vrienden en ga zo maar door. Tijd te kort maar helaas ook energie te kort. Met als resultaat veel ziek. En vaak moeten afhaken omdat ik gewoon niet mee kan doen.

Ik heb altijd geprobeerd voor andere mensen te zorgen zowel in mijn werk als bij de mensen om me heen. Letterlijk zorgen, maar ook in de vorm van ondersteunen, begeleiden en omkijken naar.

Mijn gezin

Samen met mijn man Martijn en onze twee dochters Gwen (2011) en Storm (2013) leek er wat rust in mijn enerverende leventje te komen. We volgde onze droom en kochten samen in 2014 een boerderij in Vragender, Oost Gelderland, je weet wel bij de zwarte Cross.

Een behoorlijk project waar we samen aan zouden werken. Dit liep door de MS helaas anders: het droomplekje is er, maar de droom van samen doen moet nog aanbreken... Maar wie weet!

En PS lief.. Zo sorry dat ik de negentiende niet een heerlijke verjaardagstaart voor je kan maken. Nu weet ik dat je paps dat veel beter kan, maar toch.

De drie grote liefdes van mijn leven. Gemaakt door Lies Geluk.

 

 

Lineke MS 8

“Voor mij een uitlaatklep, waar eigenlijk geen energie voor is’”

Lineke MS 7

“Ga ik weer worden wie ik was, voor de MS?”

MS, de ziekte sluimert in mijn lichaam.

Het kan plotseling, vernietigend toeslaan. Aanvaarden is geen optie. Wie helpt mij dit gevecht aan te gaan?

Doneren

Wil je liever betalen d.m.v. overboeking?

Dat kan ook, het IBAN-nummer is NL30ABNA0848664272 t.n.v. Stichting Lineke tegen MS.

Donatie

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag *Contact

Stichting Lineke tegen MS
Winterswijkseweg 71
7134 PH Vragender

E-mail donatie@lineketegenms.nl
KvK 75132028

Menu

Het verhaal
De Stichting
Lineke
MS
HSCT
Blog
Contact

Translate
Scroll To Top