Mijn lieve, integere vriendinnetje.

Liesbeth heeft al heel wat malen haar hersenen aan het werk gezet om met een goede actie te komen om donaties voor de behandeling te genereren. Deze actie en mooie illustratie is uitgewerkt door Liesbeth, die vandaag jarig is! en verzonnen door haar vriend Henk. (Goed idee Henk!)

De Vraag.

Samen zijn ze op het idee gekomen om mensen te vragen een staatslot aan te schaffen. En in het geval van een winnend lot het bedrag of een deel van het bedrag te doneren op deze site.  Ik zelf vind het een super leuk idee! (Wie weet word je er zelf financieel ook beter van).

Link.

Staatslot 10 december

Liesbeth’s eigen verhaal.

Vandaag ben ik jarig en ik trakteer 🥳:
Nu ‘ns kijken of ‘t lukt om Lineke’s suikertante te worden 🤩

…Want vandaag vier ik niet alleen m’n verjaardag. Ik vier ook dat mijn dappere vriendin, Lineke van Opzeeland, weer thuis is bij haar gezin! 🎉

…Tjee lieve Lien, zoveel al ontvangen, van héél veel lieve mensen ❤️. Het heeft je behandeling in Moskou en een ⛔️ van de MS 🙏 mogelijk gemaakt! Zo super!!!

…Maarrr… je hebt ook nog een weg te gaan…waarbij ik weet dat jullie het resterende bedrag nog zo goed kunnen gebruiken om de kosten te dekken!

…Ik hoop natuurlijk op 🍀 en dat ‘het lot’ gunstig gezind is 😇 …Voor alle zekerheid tel ik er nog een klein rondje ter waarde van het lot bij, zodat de teller op nu vast weer een héél klein beetje in beweging komt.

💕 Mocht het ook anderen inspireren (nog) een rondje mee te doen, om zo het doelbedrag gezamenlijk nog wat dichter te naderen? Deze actie, of een eigen? Wees welkom! en haak aan: Join & Share 💕.

…Tot slot, dank je lieve Lien dat jij er was voor mij eerder dit jaar! Je kan vandaag niet hier zijn 😷 maar ik proost vanuit hier met jou en anderen op een goed herstel…op het leven! Proost 🥂🍀💕!

2 reacties

  1. LineketegenMS op 23 oktober 2019 om 19:43

    Martijn heeft natuurlijk direct een staatslot gehaald. Er zijn er dus al twee binnen.

  2. LineketegenMS op 26 oktober 2019 om 02:33

    er zijn al vier staatssloten binnen, echt super tof

Laat een reactie achter