Mijn lieve man.

Martijn had nog nooit gevlogen. Nu was het vliegen ook niet zo een probleem maar de reis, Schiphol, vreemde valuta, het daar worden opgehaald door een geregelde taxi gaf hem toch wel wat stress.

De 20ste

De 20ste zou hij vertrekken en de 21ste zouden we dan al weer terug vliegen. Hij had een hotel geboekt en hierbij al benoemd dat dit eigenlijk een beetje onzin was. Dit omdat hij om middernacht aan zou komen en om een uur of zes gewoon het ziekenhuis binnen kon wandelen. Maar ik wilde niet dat hij in de stad ging wandelen, die hij niet kende, om de tijd te doden…

Rond een uur of acht heb ik Anastasia dan ook gebeld of hij niet gewoon in mijn kamer kon uitrusten. Martijn had dit zelf al benoemd maar ik had nooit verwacht dat dit mocht. Maar dit mocht dus wel!!! Waarom heb ik dat niet eerder gevraagd.

Pubermeisje.

Als een puber heb ik buiten het hek, geheel zenuwachtig, op hem zitten wachten.. En ja hoor daar kwam ie dan. Wat een fijne nacht hebben we gehad. Na de verplichte, grondige reiniging van ons lichaam zijn we heerlijk in het kleine bedje gekropen. De nachtzusters netjes op de hoogte gebracht zodat ze s’ochtends niet zouden schrikken.

Geen slaapmedicatie nodig.

En jhee de eerste nacht dat ik geslapen heb. Alle slaapmedicatie die me een paar uurtjes nachtrust gaven…. De oplossing was Martijn.

En hoe fijn was het om wakker te worden in zijn armen…..

1 reactie

  1. Ron op 24 oktober 2019 om 14:22

    Wat fijn Lineke alsof jet dr 1e huw nacht is
    Super hoor

Laat een reactie achter