Ik en niet naar buiten…

Dat is niet de beste combinatie… Ik heb nog al wat standjes gekregen door weer te laat in het ziekenhuis te zijn. maar he, lopen duurt gewoon langer, de koffie is beter en er is frisse lucht… Hoe slecht kan dit zijn?

Nieuwe periode.

Maar nee, niet meer; niet douchen, maar wassen met een alcohol goedje; geen tanden poetsen, bleh maar twee maal daags spoelen. “Voedsel” waar ik het nu nog niet eens over wil hebben. Daar gaan mijn de kilo’s weer die ik net ben aangekomen.

Eigen kleding.

ik heb het in ieder geval voor elkaar dat ik mijn eigen hemdjes en ondergoed mag dragen, zodat ik in de hitte niet in een oncomfortabel judo pak lig… Das al iets, toch?

Gelukkig kunnen ze er om lachen.

Ben blij dat ze er de humor van in kunnen zien en me dus ook in mijn waarde laten.. Maar alsjeblieft laat het geen 10 dagen worden. WIL NAAR BUITEN!!!!!

 

2 reacties

  1. Annemarie op 10 oktober 2019 om 16:52

    Ja dit is heftig na alle heftige behandelingen die je al hebt gehad denk ik dat dit voor jou (jou kennende) het herfstigst is. Mag je wel tekenen of schetsen of mag je dat materiaal niet gebruiken? Probeer dat anders te doen. Daarin kun je helemaal wegzinken en wellicht is alles even iets lichter. 🌺😘🌺

    • LineketegenMS op 10 oktober 2019 om 18:38

      Helaas zijn mijn ogen door de meds heel slecht… Nog slechter dan bij de diagnose in de tijd… Het lukt me ook niet om je in mijn whats app te zetten… kan dus ook niet bellen…………..

Laat een reactie achter