Wat is de Stichting Lineke tegen MS?

Stichting Lineke tegen MS is in eerste instantie opgezet voor Lineke, voor het bevorderen van het mogelijk maken van HSCT (in het algemeen en in Nederland), en om te vechten tegen de ziekte .MS

De stichting is opgericht op 20 juni 2019, zo spoedig mogelijk nadat Ik had vernomen dat ik was toegelaten voor de HSCT-behandeling in Moskou.

Het primaire doel van de stichting is het mogelijk maken van de HSCT-behandeling voor om het proces van de MS te stoppen

De crowdfunding daarvoor is opgezet vanuit de stichting. Het belangrijkste doel is dus om ervoor te zorgen dat er   € 55.000 wordt. Ik ben al in Moskou en het bedrag is nog niet behaald.

Mochten we in de gelukkige omstandigheid terecht komen dat het doelbedrag overschreden wordt, zal het geld gedoneerd worden aan iemand met hetzelfde streefdoel. Hierover zullen we, indien nodig, op deze site bericht geven.

Bestuur van de stichting

Op 23 september 2019 ben ik naar Moskou vertrokken. Daarna zal ze ik Nederland nog langere tijd moeten herstellen.

Om de onafhankelijkheid van de stichting te waarborgen, wordt het bestuur gevormd door:

  1. de man van Lineke, Martijn van Opzeeland en;
  2. Lineke zelf.

Meer informatie over de stichting zelf kan worden gevonden via de website van de Kamer van Koophandel - www.kvk.nl - door te zoeken op de naam van de stichting of op het KVK-nummer 75132028.

De Stichting 2
Lineke MS 9
Doneren

Contact

Stichting Lineke tegen MS
Winterswijkseweg 71
7134 PH Vragender

E-mail donatie@lineketegenms.nl
KvK 75132028

Menu

Het verhaal
De Stichting
Lineke
MS
HSCT
Blog
Contact